Remorca Padis 4400 AE
  • Remorca Padis 4400 AE

Remorca Padis 4400 AE

Pret la cerere

4400 AE

- este destinat pentru transportul stupilor. - constructia caroseriei profile LBZ sudate - podea placaj mowipan - punte tandem cu sistem de franare - suspensie: independenta pe bastoane cauciuc, sistem KNOTT, asigura precizia geometrica in timpul rularii, stabili...

- este destinat pentru transportul stupilor.

- constructia caroseriei profile LBZ sudate

- podea placaj mowipan

- punte tandem cu sistem de franare

- suspensie: independenta pe bastoane cauciuc, sistem KNOTT, asigura precizia geometrica in timpul rularii, stabilitate foarte buna in mers si sub sarcina, amortizare perfecta. Constructie compacta care nu necesita intretinere.

- sistem de rulare franare: sistem KNOTT, rularea se realizeaza pe rulment compacti cu doua randuri de bile, au o mare durabilitate si nu necesita intretinere. Franarea se realizazea cu dispozitiv inertial tip KNOTT, care preia prin amortizare forta de inertia a remorcii in timpul franerii autovehiculului si printr-un mechanism mechanic (tija-cablu de franare) transmite miscarea asupra sabotilor tamborului realizand franarea. Platoul de franare este dotat pentru mersul inapoi cu un dispozitiv autorevers care deblocheaza sabotii asigurand o manevrabilitate usoara a remorcii la mersul inapoi.

- instalatie electrica: 12V, fisa cu 7 contacte, lampi combinate pentru iluminare si semnalizare.

 

Remorca se livreaza cu carte de identitate si verificare technica.

Lugime totala: 5700 mm
Latime totala: 2370 mm
Lungime platforma: 4370 mm
Latime platforma: 1850 mm
Inaltime platforma: 520 mm