Producator si distribuitor remorci Padis

S.C. PROGRESUL MESA SRL. este succesorul fabricii de remorci Padis si rulote Felicia Salonta, astazi functionand ca o societate cu capital integral privat. In anul 1980 se lanseaza pe piata interna productia de remorci Padis si rulote Padis in premiera nationala. Remorca Padis respectiv rulotele Felicia si-au dobandit un real succes pe piata de remorci, fabrica putand face fata greu solicitarilor. Marca, respectiv remorca Padis devine un brand pe piata remorcilor iar fabricarea remorcilor standard Padis 500 in peste 50000 de exemplare au facut ca remorca Padis sa fie lider pe piata.

Ne ofera satisfactie primirea comenzilor pentru piese de schimb de remorci Padis din partea clientilor nostrii pentru produsele fabricate de peste 20 de ani. Aceasta ne da convingerea ca produsele in timpul exploatarii au obtinut indicatori de fiabilitate si mentenanta foarte buni.

Dupa anul 1990 societatea si-a reorganizat si reorientat productia spre productia de export dominand construnctia de piese sudate, confectii metalice etc. Datorita seriozitatii colectivului, pregatirii profesionale, standardului calitativ, societatea a castigat un bine meritat prestigiu in domeniul subansamblelor pentru utilaje agricole in tari precum Franta, Italia, Germania etc.

Astazi, cand industria constructoare de remorci Padis s-a dezvoltat foarte mult, firme specializate in domeniul subansamblelor ofera solutii technice la cel mai inalt nivel technic si calitativ, colectivul de specialisti al societatii a proiectat si lansat pe piata o gama diversificata de remorci Padis atestate prin omologari de tip. De asemenea pentru satisfacerea tuturor preferintelor clientilor nostri societatea executa la comanda si omologare individuala, toate tipurile de remorci Padis din categoriile O1 respectiv O2 a caror sarcina maxima autorizata nu depaseste 3500 kg.

Pentru ca deviza noastra este: "clientul defineste calitatea", stimati posesori sau viitori posesori ai remorci -lor Padis, ne vom simti onorati daca aveti amabilitatea impartasirii parerilor si observatiilor Dumneavoastra asupra produselor noastre.

Va dorim sa va bucurati de remorca Padis si sa-l utilizati cu sanatate.

Cu stima si consideratiune: