Nota de Informare privind Protectia Datelor cu Caracter Personal:

Datele de identificare ale operatorului:

S.C. Progresul Mesa S.R.L.
Cod Unic de Inregistrare: RO 13772169
Registrul Comertului: J05/183/2001
Sediu: Str. Gestului Nr. 5A, Loc. Salonta,
Jud. Bihor, Tara: Romania
E-mail: office@remorci-padis.ro
Nr. Tel.: 0722-575-124

SC Progresul Mesa SRL, proprietar, administrator al site-ului web: www.remorci-padis.ro, respectă caracterul privat şi securitatea prelucrării datelor cu caracter personal ale fiecărei persoane care vizitează acest site pentru a gasi informatiile dorite in cel mai usor si rapid mod posibil.

În conformitate cu dispoziţiile Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, Progresul Mesa SRL are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate mai jos, datele personale pe care ni le furnizaţi.

Progresul Mesa SRL se obligă să păstreze confidenţialitatea datelor personale furnizate de dumneavoastră prin intermediul site-ului www.remorci-padis.ro , prin completarea formularului de contact, asa cum prevăd dispoziţiile Legii 677/2001 cu modificările ulterioare privind protecţia datelor personale.

Scopul colectării datelor cu caracter personal:

Progresul Mesa SRL poate utiliza datele dumneavoastra cu caracter personal(nume - prenume, adresa de e-mail si nr. telefon) în următoarele scopuri declarate, dacă nu se specifica în alt fel:

- pentru a ne asigura că pagina de web este relevantă pentru nevoile dumneavoastră;

- pentru a vă confirma serviciile pe care le-aţi cerut în sistem on-line şi a vă furniza

informaţii suplimentare cu privire la aceste servicii

- transmiterii de oferte, mesaje publicitare şi de marketing;

- informaţii despre promoţii prin poşta, telefon, SMS, sau alte mijloace de comunicare cu privire la produsele Progresul Mesa SRL sau ale firmelor partenere;

Transmiterea datelor cu caracter personal partenerilor contractuali ai Progresul Mesa SRL.

Progresul Mesa SRL poate dezvălui datele cu caracter personal către terţi dacă acest lucru este cerut de lege sau în cazurile de bună-credinţă în care aceste acţiuni sunt necesare pentru conformarea la dispoziţiile legale; protejarea şi apărarea drepturilor de proprietate ale Progresul Mesa SRL şi ale site-ului www.remorci-padis.ro, acţionarea în circumstanţe de urgenţă pentru protejarea siguranţei personale a angajaţilor, utilizatorilor de produse sau servicii.

In cazul in care Progresul Mesa SRL este solicitat să furnizeze date cu caracter personal sau nu se permite acest lucru, vor fi dezvăluite doar acele date necesare îndeplinirii stricte a obiectului solicitării.

Colectarea de date cu caracter personal suplimentar faţă de cele de mai sus, colectarea de date cu caracter personal pe site-ul www.remorci-padis.ro

www.remorci-padis.ro NU stocheaza pe server datele furnizate de dumneavoastra in cadrul formularului de contact.

Aceste informații (nume - prenume, adresa de e-mail si nr. telefon) se vor regasi doar pe adresa noastra de e-mail office@remorci-padis.ro, pentru a va putea raspunde solicitarilor venite pe aceasta cale.

Completarea formularului de contact este considerata consimtamantul expres si neechivoc al utilizatorului pentru folosirea datelor sale personale in scopul contactarii si transmiterii de mesaje electronice.

S.C. Progresul Mesa S.R.L. nu isi asuma raspunderea pentru corectitudinea datelor furnizate de catre utilizatori prin intermediul formularului de contact.

Datele cu caracter personal vor putea fi dezvăluite fără consimţământul dumneavoastră în caz de litigii/dispute privind fraudele, instituţiilor abilitate.

Drepturile dumneavoastra:

- dreptul la informare (art.12 al Legii 677/2001)

- dreptul de acces la date cu caracter personal (art.13 al Legii 677/2001);

- dreptul de intervenţie asupra datelor cu caracter personal (art.14 al Legii 677/2001);

- dreptul de opoziţie (art.15 al Legii 677/2001);

- dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art.17 al Legii 677/2001);

- dreptul de a va adresa justiţiei (art.18 al Legii 677/2001).

Orice informaţie furnizată de dumneavoastră va fi considerată şi va reprezenta consimţământul dumneavoastră expres, ca datele dumneavoastră personale să fie folosite de Progresul Mesa SRL in conformitate cu scopurile menţionate mai sus.

Dacă nu doriţi ca datele dumneavoastră să fie colectate, vă rugăm să nu ni le furnizaţi.

Dacă doriţi ca datele dumneavoastră personale să fie actualizate, sau scoase din baza noastra de date, ne puteţi notifica oricând acest lucru, la datele de contact mentionate in partea de introducere al acestei Politici de Confidentialitate.

Utilizarea datelor statistice şi a datelor anonime:

Progresul Mesa S.R.L. poate folosi datele statistice în următoarele scopuri:

- realizării de rapoarte / analize;

- realizării de informari în scopuri proprii;

- publicării, promovării, ofertarii serviciilor oferite de S.C. Progresul Mesa S.R.L.

Utilizam masuri adecvate pentru mentinerea confidentialitatii si securitatii datelor dumneavoastra cu caracter personal.

Totusi, va rugam sa aveti in vedere faptul, ca aceste masuri de protectie nu se aplica informatiilor pe care dumneavoastra alegeti sa le distribuiti in domeniul public, cum ar fi retelele de socializare apartinand tertilor.