Remorci de agrement

remorca padis
remorca salonta remorca auto

Descrierea produsului:

Remorca de Agrement este destinata transportului de persoane in zonele turistice de agrement avand capacitatea de transport 18 de persoane, 14 locuri pe scaune respectiv 4 locuri in picioare.

Caroserie remorcii Padis este realizata dintr-o structura metalica sudata si zincata termic. Exteriorul caroseriei executata din tabla zincata vopsita multicolor, interiorul tapitat cu placi LBZ.

Bancutele sunt asezate pe cele 2 parti laterale, accesul in caroserie se face pe o singura usa.

Remorca de agrement Padis are un sistem de rulare se compune din 2 axe, axa din fata este montat pe un rulment axial (800mm) care permite o manevrabilitate si intoarcere pe raza de virare mica.

Remorca Padis are un sistem de franare este inertial, care actioneaza simultan pe cele 4 roti ale remorcii.

Instalatia electrica este in conformitate cu reglementarile CE directiva 76/756/CEE. Tensiunea de alimentare 12V se realizazea prin cuplarea remorcii cu ajutorul unei fise A7 de sistemul electric al vehiculului tractor.

Instalatie de sonorizare alarma: remorca de agrement Padis este prevazuta cu 4 boxe audio si poate fi cuplata la instalatie de sonorizare al vehiculului tractor. Pentru siguranta pasagerilor remorca de agrement Padis este prevazuta cu un buton de alarma care prin apasare atentioneaza conducatorul vehiculului tractor de aparitia unui pericol.

Se pot cupla mai multe remorci impreuna.

 

Caracteristici technice:

- lungime totala: 6130 mm

- latime totala: 2230 mm

- inaltime maxima: 2600 mm

- raza minima de virare: 7,5 m

- masa proprie: 1060 kg

- masa utila: 1260 kg

- masa maxima admisa: 2320 kg

 

Remorca Padis se livreaza cu omologare si carte de identitate a vehiculului.

 

 
remorci padis  | 2009
powered by EMERiGOS
web design oradea